Kaas en Zo Gelderlandplein o.l.v. Ric en Lisette

Ric en Lisette: “kaas? heerlijk!”

Van Leijenberghlaan 142
1082 DC Amsterdam
Telefoon (020) 3044996
gelderlandplein@kaasenzo.nl

Maandag
09:00
19:00
Dinsdag
09:00
19:00
Woensdag
09:00
19:00
Donderdag
09:00
19:00
Vrijdag
09:00
19:00
Zaterdag
09:00
18:00
Zondag
12:00
17:00

Welkom bij Kaas en Zo Gelderlandplein!

IK ZEG “KAAS” heerlijk!

Culinaire enthousiastelingen Ric en Lisette met een liefde voor mooie kaas en delicatessen hebben sinds 1 september 2016 hun “KAAS en ZO” deuren geopend op het Gelderlandplein. In samenwerking met Bas den Hollander van KAAS en ZO. Bas heeft heeft veel expertise in de kaaswereld en is de ambassadeur van “Soete Hollander” kaas. Een ambachtelijke kaas met een pittige smaak en een licht zoet tintje.

Foodies Ric en Lisette kennen elkaar al jaren en delen samen hun kennis voor lekker eten en met name de interesse in kaas en noten.

Ric heeft alle uithoeken van Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië gezien op zoek naar dat ene fijne restaurantje waar je na een heerlijke maaltijd pas echt zo lekker kan genieten als dat karretje met kaas komt voorrijden…!

Inmiddels heeft Ric veel ervaring met “KAAS en ZO” formule.

Lisette heeft vele culinaire reizen door Europa en Amerika gemaakt. Zij heeft stage gelopen in het Hilton van Amsterdam bij Roberto’s, een eigen restaurant gehad en vele restaurants van 3 sterren koks ( Heston Blumental, Michel Roux, Jonnie Boer etc.) mogen bewonderen en proeven.

Om de lokale ambachten in ere te houden ontwikkelde Ric en Lisette de nu al befaamde tosti de “Soete Hollander”. Deze (h)eerlijke tosti heeft  een mix van pure Hollandse boerderijkazen uit Nederland. De “Soete Hollander” kaas wordt geraspt en gemengd met de “Purmer” kaas, besprenkeld met twee soorten ui op getoast zuurdesem zal dit de smaakpapillen meer dan verwennen.

Bij KAAS en ZO Gelderlandplein worden ook vers gebrande noten aangeboden. Deze populaire en  nieuwe vorm van proteïnes, worden in gevarieerde notenmixen aangeboden. Als gezond tussendoortje of gewoon bij de borrel.

Een heerlijk diner, een gezellige avond, of bij een mooi glas wijn/bier is kaas een must. Kazen uit de hele wereld maar ook uit Nederland zullen voor u vers gesneden worden. Versgebrande noten klaar gemaakt en aanverwante lekkernijen voor kaas zullen niet in het assortiment ontbreken.

Kaas en Zo Gelderlandplein ìs een culinaire verrijking voor het Gelderlandplein en Amsterdam.

IK ZEG KAAS heerlijk! Kom snel proeven. We zitten net buiten de draaideur bij de Albert Heijn.

Button