Eigen Kaas en Zo winkel?

Kaas en Zo is met ruim 20 kaas- en delicatessenwinkels in de Randstad en Noord-Holland een succesformule. Het originele en hoogwaardige assortiment, het enthousiaste en vakkundige advies en de mogelijkheid tot proeven in de winkels maakt dat consumenten graag bij ons terugkeren.

Het interieur van onze winkels is uitnodigend en onze winkelacties doeltreffend. Onze franchisenemers zijn gedreven zelfstandige ondernemers met passie voor food. Met bepaalde vrijheden en mogelijkheden weet ieder waar hij aan toe is. Het hoofdkantoor ondersteunt alle franchisenemers op het gebied van winkelinrichting, promotie, presentatie, administratie en training en iedereen deelt mee in de aanwezige kennis en ervaring.

Ziet u ook brood in kaas? Geniet dan mee in ons succes!
Voor een franchisenemer van Kaas en Zo geldt dat u zelf fulltime in uw winkel werkt en affiniteit vertoond met onze producten. Aan het werken met klanten stelt u de hoogste prioriteit en natuurlijk moet de formule u aanspreken. Bent u enthousiast genoeg? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact op: Bel 0348-400014 en vraag naar Bas den Hollander of mail: bas@kaasenzo.nl